Antibes

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Den magiska azurblå kusten

“Sol, hav, sand och savoir vivre: För mig reflekterar Antibes den Franska livsstilen som ingen annan desitination.” säger Rebecca Forbes, pesionerad lärare från Stor Brittanien

Antibes är också en idealisk plats för dialyspatienter att utforska dess skönthet. Den världskända pärlan till stad längst den franska rivieran ligger mellan Monaco och Saint-Tropez. Nice, Cannes och i inlandet Grasse, den legaendariska parfymstaden. The Côte d’Azur är ett gamalt paradis och attraherar fortfarande många besökare. Där i mitten ligger Nice lillasyster, Antibes, med sin berömda hamn där yachterna guppar i vattnet, fina sandstränder och den hisnande vilda halvön Cap d'Antibes. Det är inte bara ett resmål för jetsetare – utan drar till sig naturfantaster och soldyrkare.

Tack vare det först klassiga dialyskliniken är Antibes ett idealt resmål för dialyspatienter.

I hjärtat av frankrike  

Dialyskliniken (Centre d’Hémodialyse de la Riviéra) är i direkt anslutning till sjukhuset, endast några minuter från centrum. Här finns möjlighet för semesterdialys året om och under sommarmånaderna erbjuds sessioner senare på kvällarna. Hemodialys och blodfiltration finns tillgängligt i enlighet med certifierade medicinska och tekniska standarder.

Utöver neufrologer och sjukvårdspersonal, inkluderas en farmasist och en medicinsk tekniker – för att säkerställa maximal kvalitet och säkerhet under dialysen.

Utforska staden

Under behandlingen kan du ta det lugnt och planera för din nästa utflykt. Bada, åka båt eller besöka gallerier – det finns massor att göra. Kanske ta ett besök till Picasso museet, ta en promenad genom marché provençal, eller åka på utflykt i bergen inåt landet?

Klimatet på den franska rivieran gör att det är ett resmål värt att besöka utöver sommaren, utan även under april, maj och juni – och ibland även i november är vädret njutbart. 

Information

Destination:
Nice Internationella flygplats,
res via väg N7 till Antibes (omkring 9 mil)

Mer information om Antibes hittar du:
www.antibesjuanlespins.com

Renal Care Center:
CNA / Centre d’Hémodialyse de la Riviéra
Lieu dit La Fontonne,
103 Tes, avenue de Nice, 06600 Antibes, France

För att planera din resa och besök, kontakta centret genom att ringa: +33 (0)4 93 95 12 93

E-mail: michele.crequet@avitum.com