Arbeta hos B. Braun Börja hos oss!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Välkommen till B. Braun Sverige - Kom och gå på upptäcktsfärd med oss

Personer som vill förbättra människors hälsa möter ständigt nya utmaningar, och måste även kunna se möjligheter. Vad gör oss framgångsrika? Innovativa lösningar som vi utvecklar med kunder och partners genom konstruktiv dialog. Vår passion är drivkraften i vårt dagliga arbete - att ständigt förbättra våra lösningar, steg för steg. Vill du dela vår entusiasm? Kom och var med i vårt team!

Nu söker vi nya medarbetare

  • Bygg din framtid med oss!

    Som Produktchef på B. Braun Medical kommer du att ansvara för försäljningen av produkter i eget distrikt och ansvara för produktportföljen inom divisionen Aesculap och indikationen kirurgi. Du kommer vara en del i en expansiv satsning i företagets samlade strategi för framtiden. Aesculap säljer och marknadsför bland annat medicinteknisk utrustning, kirurgiska instrument och suturer inom operationssjukvård, främst till slutenvård.

    Läs mer.
  • Erfarna säljare sökes för uppdrag i Umeå, Linköping och Örebro

    Vi söker framgångsrika, strategiska och operativa kollegor som vill vara med och utveckla sjukvården enligt vår företagsstrategi. Låter det intressant? Bli vår nya kollega och sök jobbet redan idag.

    Läs mer.

Inga lediga tjänster? Skicka din spontanansökan till vår HR Manager, Stefan Lång  via email till stefan.laeng@bbraun.com

Hur är det att jobba på B. Braun?

"Ända sedan jag började arbeta på B. Braun Medical så har jag fått använda och utveckla min kreativa sida för att vinna framgång hos kund. Jag tror på vår affärsidé och gillar att våra produkter gör skillnad."

 Lars Sjöström, försäljningschef, B. Braun Vascular Systems

Har du frågor eller vill beställa?

B. Braun Medical AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd
Sverige