Arbeta hos B. Braun Börja hos oss!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Välkommen till B. Braun Sverige - Kom och gå på upptäcktsfärd med oss

Personer som vill förbättra människors hälsa möter ständigt nya utmaningar, och måste även kunna se möjligheter. Vad gör oss framgångsrika? Innovativa lösningar som vi utvecklar med kunder och partners genom konstruktiv dialog. Vår passion är drivkraften i vårt dagliga arbete - att ständigt förbättra våra lösningar, steg för steg. Vill du dela vår entusiasm? Kom och var med i vårt team!

Nu söker vi nya medarbetare

 • Distriktansvarig till B. Braun Medical AB

  Jobbar du idag med försäljning eller arbetar du inom sjukvården och vill ta nästa steg i karriären? I rollen som distriktansvarig hos B. Braun Medical AB ansvarar du för försäljningen inom Hospital Care. Här får du möjligheten att bli en del av ett ledande företag inom hälso- och sjukvårdslösningar!

  Läs mer.
 • AIS Tekniker

  Läs mer.
 • Vi har utökat behov och söker Sjuksköterskor till Njurenheten i Visby

  Njurenheten i Visby ingår i B. Braun Avitum AB och har ett regionsövergripande ansvar för njursjukvården inom Region Gotland. Enheten består av bloddialysen med ca 40 patienter, en påsdialysmottagning med över 10 patienter och en njurmottagning med ca 455 patienter inskrivna. Vår klinik erbjuder nefrologisk utredning och behandling förutom njurtransplantation som görs på transplantationscentrum i Stockholm. I vårdteamet ingår även dietist, sjukgymnast och kurator.

  Läs mer.
 • Nefrolog sökes till njurenheten i Visby

  Vi söker en läkare med specialistkompetens i njurmedicin som vill vara med och aktivt driva och utveckla njursjukvården i regionen.

  Läs mer.

Inga lediga tjänster? Skicka din spontanansökan till vår HR Manager, Stefan Lång  via email till stefan.laeng@bbraun.com

Vilka är vi? Se filmen om oss

Har du frågor eller vill beställa?

B. Braun Medical AB
Box 110
182 12 Danderyd
Sverige