Arbeta hos B. Braun Börja hos oss!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Välkommen till B. Braun Sverige - Kom och gå på upptäcktsfärd med oss

Personer som vill förbättra människors hälsa möter ständigt nya utmaningar, och måste även kunna se möjligheter. Vad gör oss framgångsrika? Innovativa lösningar som vi utvecklar med kunder och partners genom konstruktiv dialog. Vår passion är drivkraften i vårt dagliga arbete - att ständigt förbättra våra lösningar, steg för steg. Vill du dela vår entusiasm? Kom och var med i vårt team!

Nu söker vi nya medarbetare

  • B. Braun söker produktchef för läkemedel

    B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 175 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,4 miljarder euro och har över 58 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och omsätter närmare 500 miljoner. Nu söker vi en Produktchef för våra läkemedel , till vårt kontor i Danderyd.

    Läs mer.

Inga lediga tjänster? Skicka din spontanansökan till vår HR Manager, Stefan Lång via e-mail till: stefan.laeng@bbraun.com

Hur är det att jobba på B. Braun?

"Ända sedan jag började arbeta på B. Braun Medical så har jag fått använda och utveckla min kreativa sida för att vinna framgång hos kund. Jag tror på vår affärsidé och gillar att våra produkter gör skillnad."

 Lars Sjöström, försäljningschef, B. Braun Vascular Systems

Har du frågor eller vill beställa?

B. Braun Medical AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd
Sverige