Arbeta hos B. Braun Börja hos oss!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Välkommen till B. Braun Sverige - Kom och gå på upptäcktsfärd med oss

Personer som vill förbättra människors hälsa möter ständigt nya utmaningar, och måste även kunna se möjligheter. Vad gör oss framgångsrika? Innovativa lösningar som vi utvecklar med kunder och partners genom konstruktiv dialog. Vår passion är drivkraften i vårt dagliga arbete - att ständigt förbättra våra lösningar, steg för steg. Vill du dela vår entusiasm? Kom och var med i vårt team!

Nu söker vi nya medarbetare

 • Produktspecialist

  B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,7 miljarder euro och har 60 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och kommer i år att omsätta cirka 450 miljoner. Nu söker företaget en produktspecialist till kontoret i Danderyd.

  Läs mer.
 • Produktspecialist

  B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 175 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,5 miljarder euro och har över 60 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en stark expansiv fas och kommer i år att omsätta runt 450 miljoner. Nu söker företaget produktspecialist till Hospital Care på vårt kontor i Danderyd.

  Läs mer.
 • Nefrolog sökes till njurenheten i Visby

  Vi söker en läkare med specialistkompetens i njurmedicin som vill vara med och aktivt driva och utveckla njursjukvården i regionen.

  Läs mer.

Inga lediga tjänster? Skicka din spontanansökan till vår HR Manager, Stefan Lång  via email till stefan.laeng@bbraun.com

Har du frågor eller vill beställa?

B. Braun Medical AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd
Sverige