Låt oss hålla kontakten utforska våra dialyskliniker i en virtuell miljö

Lär dig mer om Uro-Tainer® med vår nya Urotainerskola!

För att skydda och förbättra hälsan i hela världen.

Lär dig mer om Prontosan® Med Prontosanskolan

Sakta ner smittspridningen Av COVID-19

NYA CORONAVIRUSET (covid-19) Läs mer om B. Braun produkter med bevisad effekt mot höljeförsedda virus

Världsnjurdagen 2020 Ta hand om dina njurar. B. Braun berättar hur!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Senaste nyheter

 • INFORMATION GÄLLANDE LEVERANSER TILL SJUKVÅRDEN MED ANLEDNING AV COVID-19

  Vi ser för närvarande en konstant ökning av patienter infekterade med coronavirus världen över. De flesta av dem får endast lindriga influensaliknande symtom. Dock kommer en del av patienterna att utveckla svåra komplikationer. För dessa patienter krävs intensivvårds-behandling med tidig ventilation för ett gynnsamt resultat. Detta gör att efterfrågan på i princip samtliga produkter som används inom Intensivvården samt desinfektionsmedel och tvål ökat långt över förväntan.

  Läs mer.
 • SPRID KUNSKAP - INTE VIRUS & BAKTERIER

  Under Coronavirus-pandemin står hälso- och sjukvårdssystemet inför otroliga utmaningar i alla länder. För att ha tillräckligt med resurser, kommer många vårdinrättningar att få stöd av icke temporär personal, medicinska studenter och/eller pensionerad vårdpersonal. Att sköta handhygienen blir mycket viktigt för dem. Aesculap Academy i samarbete med B. Braun och WTT CampusONE (e-learning leverantör) har därför tagit fram Online-utbildningsmodulen "Handhygien". Den ger grunderna till handhygien och finns just nu tillgänglig helt kostnadsfritt, för sjukvårdspersonal och alla hjältar där ute som stöttar vården.

  Läs mer.
 • B. Braun om onlinebutiker som säljer B. Braun desinfektionsmedel och skyddsutrustning

  B. Braun har noterat att i samband med coronaviruspandemin utnyttjar vissa återförsäljare den ökade efterfrågan på desinfektionsmedel och skyddsutrustning på onlinemarknader och erbjuder dessa produkter till priser som är flera gånger högre än det genomsnittliga normala försäljningspriset.

  Läs mer.
Laddar innehåll...

Ett fel uppstod Försök igen

Har du frågor eller vill beställa?

B. Braun Medical AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd
Sverige