B. Braun Sverige

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Välkomna till B. Braun Sverige

I Sverige idag på B. Braun AB är vi cirka 65 medarbetare, fördelade på fyra divisioner; Aesculap, Hospital Care och Avitum, som representeras av skickliga produktchefer / specialister inom alla regioner. På B. Braun Avitum AB arbetar idag ca 15 medarbetare.

Vi arbetar under devisen Sharing Expertise – att vi genom utbyte av kunskaper med våra kunder kan förbättra behandling och arbetsrutiner vid sjukhus och läkarmottagningar och genom det öka säkerheten för patienter, läkare och vårdpersonal. 

Vi utvecklar produkter för framtiden!

B. Braun värdesätter produkt- och marknadsorienterade råd och har organiserat produktsortimentet och servicen enligt detta. B. Braun har gång på gång satt nya standarder med nya produkter och vunnit nya kunder runt om i världen genom vår professionalism, vårt rykte och höga kvalitetsstandard. Nyckeln till vår framgång är vår innovativitet, kopplat till kreativiteten hos våra högt kvalificerade anställda. Vår ledning har fastslagit målet att skydda företagets oberoende genom hårt arbete och innovativitet. Det är det enda sättet att fortsättningsvis vara en pålitlig och kompetent partner till våra kunder i framtiden.

B. Braun Medical AB, säljer produkter och tjänster och B. Braun Avitum AB säljer vård i form av Dialysbehandlingar.

Tack vare koncentrationen på produktspecifik expertis och de anställdas engagemang runt om i världen kan vi uppfylla de alltid växlande krav våra kunder har.

Kontakta oss på kundservice

Vad du än kan behöva veta är det till oss du bör vända dig. Till vår hjälp har vi givetvis produkt- och distriktschefer, daglig kontakt med moderbolaget samt vår erfarenhet. Det vi inte vet idag har vi tagit reda på till imorgon!

Kontoret har öppet mellan 08.00-16.30 måndag-torsdag och fredagar 08.00-16.00.

Kontakt

B. Braun Medical AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd
Sverige

Fakturering

B. Braun Medical AB
Box 110
182 12 Danderyd
Sverige