B. Braun Medical certifierat  enligt ISO 14001:2015

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

B. Braun Medical certifierat enligt ISO 14001:2015

- Att bedriva ett aktivt miljöarbete är viktigt för oss och våra kunder. Ett effektivt miljöledningssystem stödjer vårt miljöarbete så att vi kan minska vår miljöpåverkan.

B. Braun Medical AB har certifierats enligt ISO 14001:2015 för sitt systematiska miljöarbete. Certifieringen garanterar en väletablerad struktur för ett fortsatt gediget miljöarbete.

ISO 14001 är en internationellt accepterad standard, som utgör grunden för fastställande av miljöledning, och som kan användas i alla typer av organisationer inom alla slags industrier. Men den är speciellt viktig för oss som proaktivt arbetar med att kontinuerligt minska vår miljöpåverkan, menar Annika Behre, Local Safety Officer, B. Braun Medical AB.

”Något som vi är extra stolta över, är att vi fått ett officiellt erkännande för vårt systematiska miljöarbete. Det ligger helt i enlighet med vår policy och strategi,” säger Annika Behre.
Vi är stolta över att vi fått ett kvitto på att vi gör rätt. Dock slutar inte våra åtaganden där, utan B. Braun fortsätter ständigt sin utveckling inom miljöområdet.

För mer information kontakta:

Annika Behre, Local Safety Officer, B. Braun Medical AB.
annika.behre@bbraun.com