B.Braun Medical AB Kontaktformulär

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Kontakt

Fyll i alla fält med asterisk (*). 

OBS Vill du göra en beställning, maila ocrorder.se@bbraun.com
 

Dataskyddspolicy
Marknadsföringssamtycke

Dataskyddspolicy
Skyddet av våra kunders personuppgifter är mycket viktigt för oss och vi tar det på största allvar. Dina personuppgifter är föremål för dataskydd och kommer endast att samlas in och lagras för kontaktändamål. Vi kommer under inga omständigheter att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part utanför B. Braun-koncernen eller använda eller lagra dem för andra ändamål. Vår personal har utbildats i hantering av personuppgifter och är skyldiga att följa dataskyddsreglerna

Marknadsföringssamtycke
B. Braun Medical AB är ansvarig organisation. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till info.sverige@bbraun.com eller genom att klicka på länken för avregistrering i slutet av eventuellt marknadsföringsmeddelande. För mer information om behandling av dina uppgifter och dina dataskyddsrättigheter, se vår privacy policy. 

Bekräftelse skickas till angiven mejladress inom 24 timmar på vardagar mån-fre 08-16:30, om ett reklamationsärende skickats in till oss under helg eller helgdag, skickas en bekräftelse första vardagen efter.

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning