Reklamation B. Braun Sverige

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Reklamationsärende

För att skicka in ditt reklamationsärende fyll i alla uppgifter med en asterisk (*), kom ihåg att patientens namn och personnummer är sekretessbelagda uppgifter och anges därför inte här.

Bekräftelse skickas till angiven mejladress inom 24 timmar på vardagar mån-fre 08-16:30. Om ett reklamationsärende skickats in till oss under helg eller helgdag, skickas en bekräftelse första vardagen efter.

I vilket sammanhang uppstod felet?
Har produkten administrerats till/på patient:
Har patienten skadats:
Misstänkt förfalskad produkt:
Finns produktprov:
Önskas en förfrankerad adresslapp för retur av reklamation?
Önskas reklamationssvar?
Bilder/dokument

Skyddet av våra kunders personuppgifter är mycket viktigt för oss och vi tar det på största allvar. Dina personuppgifter är föremål för dataskydd; och kommer endast att samlas in och lagras för kontaktändamål. Vi kommer under inga omständigheter att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part utanför B. Braun-koncernen eller använda eller lagra dem för andra ändamål. Vår personal har utbildats i hantering av personuppgifter och är skyldiga att följa dataskyddsreglerna.

Dataskydd

Bekräftelse skickas till angiven mejladress inom 24 timmar på vardagar mån-fre 08-16:30, om ett reklamationsärende skickats in till oss under helg eller helgdag, skickas en bekräftelse första vardagen efter.

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning
Har du en produkt att reklamera?
Johanna Gren: Kvalitetskoordinator
B. Braun Medical AB
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd