Exclusiva leverantörer av Quill Suturer

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Exclusiva leverantörer av Quill Suturer

Vi är mycket glada över att kunna meddela Er att B. Braun Surgical S.A och Surgical Specialties Corporation™ nyligen har skrivit avtal med Quill™ för att bli exklusiva leverantörer av Quill™ suturer i Sverige, med omedelbar verkan.

Vi på B. Braun Medical är mycket glada över detta samarbete och övertygade om att alla patienter, kirurgisk personal och vårdgivare kommer att dra fördel av våra företags sammanlagda kompetens och produktportfölj.

År 2006 var Surgical Specialties Corporation det första företaget att introducera en hullingsutur på den globala marknaden, med stor framgång. Sedan dess har de med sin professionalism och kompetens fortsatt att arbeta fram detta till ett komplett sortiment, som täcker ett brett spektrum av kirurgiska indikationer.

Idag har den banbrytande Quill™ suturen använts vid över 25 miljoner ingrepp. Quill™ hullingsuturer kommer i såväl dubbelriktade som enkelriktade konfigurationer, och finns i ett flertal olika suturmaterial och längder.

I över 175 år har B. Braun arbetat med att förbättra människors hälsa, jorden runt. Idag, med över 56 000 anställda i fler än 64 länder, är B. Braun en av världens främsta leverantörer av olika produkter till den internationella sjukvårdsmarknaden.

B. Brauns produktsortiment omfattar över 30 000 medicinska och farmaceutiska produkter som täcker nästan alla vårdens behov, från IV-lösningar till 3D kamerasystem. B. Braun har även arbetat med att producera och marknadsföra suturer runt hela jorden i över 100 år.

B. Braun erbjuder ett brett utbud av resorberbara och icke-resorberbara suturer, skräddarsydda suturset (Pro-Set) och andra speciella suturset. Därför är vi övertygade om att inkludera Quill™ suturen i B. Brauns sutursortiment, kommer att främja vårt sutursortiment till den nivå som ni, vår kund, förväntar er från oss.

För frågor och beställning av Quill™ suturen kontakta B. Braun Medical på 08-634 34 00 eller maila order.sverige@bbraun.com.

Med vänliga hälsningar,

Hans Mårtenson