Reklamation B. Braun Sverige

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Reklamationsärende

För att skicka in ditt reklamationsärende fyll i alla uppgifter med en asterisk (*), samt kom ihåg samt att patientens namn och personnummer är sekretessbelagda uppgifter och anges därför inte här.

Bekräftelse skickas till angiven mejladress inom 24 timmar på vardagar mån-fre 08-16:30. Om ett reklamationsärende skickats in till oss under helg eller helgdag, skickas en bekräftelse första vardagen efter.

*
*
*
 
 
 
*
*
*
 
*
 
*
 
 JA
 NEJ
 
 
 JA
 NEJ
 
 
 JA
 NEJ
 
 JA
 NEJ

Skyddet av våra kunders personuppgifter är mycket viktigt för oss och vi tar det på största allvar. Dina personuppgifter är föremål för dataskydd; och kommer endast att samlas in och lagras för kontaktändamål. Vi kommer under inga omständigheter att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part utanför B. Braun-koncernen eller använda eller lagra dem för andra ändamål. Vår personal har utbildats i hantering av personuppgifter och är skyldiga att följa dataskyddsreglerna.

*
 Jag har läst dataskyddspolicyn och samtycker till behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med dataskyddspolicyn. Jag kan när som helst ta tillbaka detta samtycke.
   
Bekräftelse skickas till angiven mejladress inom 24 timmar på vardagar mån-fre 08-16:30, om ett reklamationsärende skickats in till oss under helg eller helgdag, skickas en bekräftelse första vardagen efter.
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd