Bli vår nya kollega!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Produktspecialist

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 175 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,5 miljarder euro och har över 60 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en stark expansiv fas och kommer i år att omsätta runt 450 miljoner. Nu söker företaget produktspecialist till Hospital Care på vårt kontor i Danderyd.

 Affärsområdet AIS, Automated Infusion systems, har en historisk ökningstakt på sin försäljning och har en förväntad ökningstakt de kommande åren, vi behöver därför förstärka gruppen med en produktspecialist för att kunna möta den ökade efterfrågan av företagets infusionssystem.

Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team tillsammans med produktspecialister, IT-specialister, applikationsspecialister och säljare, där du ansvarar för att hjälpa våra kunder och säljare med produktkunskap. Då du har en egen säljbudget sker i huvudsak arbetet i nära samarbete med B. Brauns kunder i hela Sverige.

Huvuddelen av arbetet sker på plats ute på sjukhusen runt om i landet men även på vårt kontor som är beläget i Danderyd. Du utmanas av arbeta målrelaterat och har inte problem med att prata inför grupp. Du har lätt för att förstå andra och kan agera utifrån problemställningar som du ställs inför, och svårt att tacka nej till en utmanande uppgift. Det är bra om du har en känsla för ordning och reda då du kommer att vara aktiv i flera olika projekt samtidigt.

Vi erbjuder ett

·       Arbete med intressanta produkter

·       Interaktivt framgångsrikt team

·       Trevliga ljusa lokaler i närhet till bra kommunikationer

·       Möjlighet till utveckling

Du bör ha

·       Eget driv

·       Intresse för tekniska sjukvårdsprodukter

·       Erfarenhet från intensivsjukvård

·       IT intresse med god vana att arbeta i officepaketet

·       Hanterar svenska och engelska i tal och skrift

Resor i tjänsten förekommer med upp till 60 övernatningar under året och giltigt B-körkort är ett krav.

Det viktigaste är dock din personliga förmåga samt att du vill och kan utvecklas tillsammans med oss. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande men sista ansökningsdag är 10:e Oktober.

Dina ansökningshandlingar skickas in via e-mail senast den 10:e oktober till vår HR Specialist Stefan Lång: stefan.laeng@bbraun.com

Stefan Lång
HR Manager