Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Är du vår nya produktchef?

Säljande produktchef sökes med placering på vårt kontor i Danderyd.

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,7 miljarder euro och har över 62 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och kommer i år att omsätta omkring 500 miljoner. Vi söker nu en säljande produktchef med placering på vårt kontor i Danderyd.

It is your time to grow!

Som produktchef på B. Braun Medical kommer du bland annat att arbeta med produktutbildningar, starta och följa upp kliniska tester, driva projekt och arbeta med försäljningen av produkter inom divisionen Hospital Care. Hospital Care säljer och marknadsför bland annat medicinteknisk utrustning som infusionspumpar och engångsmaterial men även läkemedel, främst till slutenvården. Du kommer att ansvar för och arbeta med våra produkter inom Basic Care och infusion/injektion samt sluten läkemedelsberedning.

Ditt arbete blir att, tillsammans med affärsområdeschef, genomföra marknadsanalyser, implementera och utbilda samt sälja in produkterna både före och efter en upphandling. Du blir en del i ett litet, framgångsrikt team, där du kommer att arbeta självständigt och resultatinriktat ute på fältet, under ledning av affärsområdeschefen. Vidare har du ett tätt samarbete med vårt HQ i Tyskland samt möjlighet ett aktivt deltagande i olika GNT, interna global nätverk för produktgrupperna.

Vi erbjuder

  • Nya fräscha kontorslokaler nära bra kommunikationer
  • Starkt motiverade kollegor
  • Personlig utveckling och kontinuerligt stöd
  • Spännande produktområden 
  • Självständigt arbete ute på fältet

Du har

  • Tidigare erfarenhet av kliniskt arbete inom somatisk sjukvård
  • Eget driv och viljan att nå uppsatta mål
  • God förmåga att kunna prioritera ditt arbete
  • Legitimerad sjuksköterska
  • Förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Det viktigaste är dock din personliga förmåga samt att du vill och kan utvecklas tillsammans med oss. Vi kommer att genomföra intervjuer efter ansökningstidens slut och vi ser gärna att du skickar in din ansökan senast 30 September 2020.

Dina ansökningshandlingar skickas in via e-mail till vår HR Manager Stefan Lång: stefan.laeng@bbraun.com

Stefan Lång
HR Manager