Är du den vi söker?

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Nefrolog sökes till njurenheten i Visby

Vi söker en läkare med specialistkompetens i njurmedicin som vill vara med och aktivt driva och utveckla njursjukvården i regionen.

Arbetsuppgifter
Njurenheten i Visby ingår i B. Braun Avitum AB och har ett regionsövergripande ansvar för njursjukvården i Region Gotland. Njurenheten i Visby är en klinik som erbjuder komplett nefrologisk utredning och behandling förutom njurtransplantation som görs på transplantationscentrum Stockholm.

Vår vårdmottagning tar emot cirka 730 besök per år där bland annat 39 st transplanterade patienter kontrolleras. Kliniken driver dialysverksamhet med cirka 35 patienter i Visby.

Vid enheten bedrivs också en välfungerande peritonialdialysverksamhet. I vårdteamet ingår dietist, sjukgymnast och kurator vilket innebär att vi kan erbjuda komplett vård.

I uppdraget från region Gotland ingår viss handledning av läkare inom njurmedicin samt att uveckla självdialys. Kliniken deltar aktivt i forsknings- och utvecklingsarbete. Vid kliniken finns sammanlagt 1,75 läkartjänster. Du kommer att alternera mellan de båda enheterna inom verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker en läkare med specialistkompetens i njurmedicin som vill vara med och aktivt driva och utveckla njursjukvården i regionen. Kliniken satsar på intern och extern vidareutbildning och med möjlighet till deltagande i internationella möten.

Vem söker vi?

  • Du har läkarexamen och specialistutbildning i njurmedicin. Har du även specialistkompetens inom invärtesmedicin så ser vi det som meriterand.
  • Du som söker ska ha god förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande.
  • Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet, flexibilitet och helhetstänkande

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse 

Lön: Individuell lönesättning 

Omfattning: Heltid, deltid och visstidsanställning.

Information om arbetsgivaren

Hängivna till patienters välmående runt om i världen, strävar vi ständigt efter att förbättra kvalité, säkerhet och effektivitet för medicinsk behandling. Med patienten i fokus ger vi en effektiv hållbar vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre - Välkommen till B. Braun Avitum AB.

Välkommen med din ansökan!
Dina ansökningshandlingar skickas in via e-mail till vår HR Manager Stefan Lång