Distriktsansvarig inom urologi, inkontines och sår till Stockholm / Mälardalen

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Distriktsansvarig inom urologi, inkontines och sår till Stockholm / Mälardalen

Jobbar du idag med försäljning eller arbetar du inom sjukvården och vill ta nästa steg i karriären? I rollen som distriktsansvarig hos B. Braun Medical AB ansvarar du för försäljningen inom Avitum. Här får du möjligheten att bli en del av ett ledande företag inom hälso- och sjukvårdslösningar!

Om företaget

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen, som grundades 1839, omsätter idag 8 miljarder euro och har över 63 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB är i en expansiv fas, kommer i år att omsätta över 600 miljoner. Nu söker företaget en distriktsansvarig säljare med placering i Mälardalen på division Avitum.

Arbetsuppgifter

Som distriktsansvarig inom Avitum kommer du genom kontakter med beslutsfattare, sjukvårdspersonal, driva, och utveckla kunderna inom deras terapiområde, både före och efter upphandling. Du kommer genomföra och ansvara för försäljningen av produkter inom urologi, inkontines och sår i ditt geografiska område som är Stockholm / Mälardalen. Vi förväntar oss att du är affärsmässigt driven och kan se nya möjligheter att skapa försäljning. Du kommer att arbeta självständigt och resultatinriktat och till din hjälp kommer du ha ett framgångsrikt team, samt en mycket bred och spännande produktportfölj.

Vi arbetar gemensamt med vår värdegrund Trust, Accountability och Diversity och vi som jobbar på Division Avtium är övertygade om att långsiktighet, engagemang, kompetenta kollegor och möjligheten att fira gemensamma framgångar, är faktorer som gör att vi trivs så bra på B Braun.

För att du ska utvecklas och trivas hos oss kommer du att få kontinuerlig utbildning och coachning inom produktområdena men det kräver också att du kan tillgodogöra dig kunskap och produktutbildning på svenska och engelska.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet från sälj- och marknadsinriktat arbete
  • Erfarenhet av arbete inom/med sjukvården.
  • Eget driv och en passion att lyckas väl i affärer
  • Körkort B
  • Goda kunskaper inom office programmen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • Kunskap i CRM är meriterande


Lämplig bostadsort inom distriktet som tex Stockholm, Västerås, Uppsala

För oss är det viktigaste dock din personliga förmåga och stil, samt att du vill utvecklas tillsammans med oss. I den här rekryteringen samarbetar vi med Bravura och undanber oss ytterligare förslag på kanaler. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan

Tryck här