Applikationsspecialist AIS

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Applikationsspecialist AIS

Om företaget

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen, som grundades 1839, omsätter idag 8 miljarder euro och har över 62 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB är i en expansiv fas, kommer i år att omsätta över 600 miljoner. Nu söker vi applikationsspecialister till våra infusionssystem med placering in Stockholm.

Arbetsuppgifter 

I rollen som applikationsspecialist är du ansvarig för utbildning av våra kunder som använder infusionssystemet i Sverige. Du ansvarar för att utbildningsmaterial/program, såväl digitala som fysiska, hålls uppdaterade och att nya tas fram i takt med att nya funktioner släpps till pumparna. Utbildning ska planeras och hållas för de sjuksköterskor/apotekare som använder OnlineSuite Plus applikationen Drug Library Manager.

Du ska, i samråd med medicinskt ledningsansvarig läkare hos respektive kund/sjukhus, skapa läkemedelslistor till de kunder som efterfrågar detta i samband med implementeringar samt paralellt med denna arbetsuppgift ta fram en affärsmodell för debitering av denna tjänst efter implementeringsfasen.

Du kommer att arbeta självständigt och resultatinriktat och till din hjälp kommer du ha ett framgångsrikt team, samt en bred och spännande produktportfölj. Vi arbetar målmedvetet med att förbättra vårt miljöansvar och företaget är miljöcertifierat sedan flera år enligt ISO 14001.

Vi är övertygade om att långsiktighet, engagemang, kompetenta kollegor och möjligheten att fira gemensamma framgångar under våra ledord, Trust, Accountability och Inclusive som är några faktorer som gör att vi trivs så bra på B Braun.

Vi tänker oss att du har 

  • Eftergymnasial utbildning
  • Högt engagemang
  • Meriterande är erfarenhet av arbete med avancerad medicinteknisk utrustning
  • Eget driv och en passion att lyckas väl i dina uppdrag
  • Vi ser det som meriterande om du har ett miljöintresse
  • Körkort B
  • Goda kunskaper inom Office-programmen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt


Lämplig bostadsort Stockholm med omnejd.

För oss är det viktigaste dock din personliga förmåga och stil, samt att du vill utvecklas tillsammans med oss. I den här rekryteringen arbtar vi utan externa leverantörer och undanber oss ytterligare förslag på kanaler. Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Stefan Lång
HR manager