Bli vår nya kollega!

Produktsnabbsökning

Välj en kategori eller underkategori

Vi söker nu en duktig säljande produktspecialist till Aesculap med placering i Södra Sverige

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 175 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,7 miljarder euro och har över 62 000 anställda världen över.
B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och kommer i år att omsätta omkring 500 miljoner. Vi söker nu en duktig säljande produktspecialist till Aesculap med placering i Södra Sverige.

Skapa din framtid med oss!

Som produktspecialist på B. Braun Medical kommer du att ansvara för försäljningen av produkter inom divisionen Aesculap och indikationen kirurgi och sårförslutning. Du kommer vara en del i en expansiv satsning i företagets samlade strategi 2020. Aesculap säljer och marknadsför bland annat medicinteknisk utrustning, kirurgiska instrument och suturer inom operationssjukvård, främst till slutenvård.

Ditt arbete blir att, genom kontakter med beslutsfattare, sjukvårdspersonal, med flera, sälja in produkterna både före och efter en upphandling. Du blir en del i ett litet, framgångsrikt team, där du kommer att arbeta självständigt och resultatinriktat.

Du har

  • Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete
  • Eget driv och viljan att nå uppsatta mål
  • Någon form av eftergymnasial utbildning
  • Förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi erbjuder

  • Ett företag i utveckling
  • Starkt motiverade kollegor
  • Personlig utveckling och kontinuerligt stöd
  • Spännande produktområden

Detta är en möjlighet man inte vill missa!

Det viktigaste är dock din personliga förmåga samt att du vill och kan utvecklas tillsammans med oss. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande men vi ser gärna att du skickar in din ansökan senast 20 Januari, 2019.

Dina ansökningshandlingar skickas in via e-mail till vår HR Manager Stefan Lång:

 
Stefan Lång
HR Manager